daniele,jeni, carol
4 participan?i
MAGIC TAXI :: REGULAMENT :: REGULAMENT :: DISCUTII GENERALE :: HAI LA BARFA! :: EU STIU,AFLATI SI VOI :: STIRI
Pagina 1 din 1
daniele,jeni, carol
parerea mea umila este ca atata timp cat in casa vor ramane daniela, carol si jenii vor exista tot felul de conflicte. cei mentionati mai sus nu sunt in stare sa se comporte in public ar trebui tinuti cat mai departe de public pt ca totusi sunt priviti de copii nevinovati care sunt sigura ca raman socati la vederea acestor comportamente animalice.
didi- Mesaje : 5
Data de înscriere : 20/07/2008
Re: daniele,jeni, carol
Jeni a stat linistita pana acum, in comparatie cu Daniela si Carol, dar sambata seara a facut circ!!!! Era penibila! Oricat de multe si grave acuzatii ti se aduc, daca te stii cinstit ..... nu prea ai motive sa reactionezi asa! Si sa ameninte ca se va razbuna cand va iesi din casa..... asta spune multe!
mihaela022005- Mesaje : 7
Data de înscriere : 14/07/2008
"spactacolul" oferit de jeni ,in seara eliminarilor,nu demonstreaza decat un singur lucru:ca dan i avea dreptate.probabil ca jeni a vrut mai multa "atentie" din partea lui ,si, cum nu a reusit sa o obtina,sambata a refulat fata.
ioanna- Mesaje : 3
Data de înscriere : 23/07/2008
GRUPUL VESEL , SUNT PENIBILI ,
BLUE-SPAROW- Mesaje : 2
Data de înscriere : 24/07/2008
Jeni,Carol,Daniela
Sunt ei penibili, sunt de acord cu asta, dar nici celalalt grup nu este mai prejos!!!! De ex. Dan I., nu este un exemplu foarte bun, o to jigneste pe Sabina... unde ii este spiritul de "turma"????????
gabytzam- Vizitator
Sunt ei penibili, sunt de acord cu asta, dar nici celalalt grup nu este mai presus!!!! De ex. Dan I., nu este un exemplu foarte bun, o tot jigneste pe Sabina... unde ii este spiritul de "turma"????????
gabytzam- Vizitator
MAGIC TAXI :: REGULAMENT :: REGULAMENT :: DISCUTII GENERALE :: HAI LA BARFA! :: EU STIU,AFLATI SI VOI :: STIRI
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum