magic taxi
5 participan?i
MAGIC TAXI :: REGULAMENT :: REGULAMENT :: DISCUTII GENERALE :: HAI LA BARFA! :: EU STIU,AFLATI SI VOI :: STIRI :: ILNCA VANDICI :: ANUNT! :: CONCURENTI :: SEARA ELIMINARILOR :: PROPUNERI :: PROPUNE UN TOPIC
Pagina 1 din 1
magic taxi
nu imi place de Daniela ca se cearta cu toti concurenti...chiar si cu moderatori....
aileda- Mesaje : 3
Data de înscriere : 14/07/2008
Re: magic taxi
aceasta bonlava cu nervi are ca sarcina sa-i inebuneasca pe toti.aileda a scris:nu imi place de Daniela ca se cearta cu toti concurenti...chiar si cu moderatori....
victor- Mesaje : 32
Data de înscriere : 08/07/2008
daniela si jeni sunt doua femei cu moravuri usore..asta rezulta din comportamentul lor!se prefac,joaca teatru!sunt niste persoane maletioase si perfide!daniela se crede lider acolo,dar a cazut in plasa penibilului=))..spune ca nu o intereseaza ce zice lumea despre ea..dar ea nu traieste cu lumea??sau traieste cu animalele?)..dar cum a spus si ea "nu trebuie sa arati ca suferi"!sunt multe vorbe urate de spus la adresa fetelor astea doua..sunt doua depravate.pfff
marinik- Mesaje : 3
Data de înscriere : 21/07/2008
.......da aceste mizerii se trezesc la bardac..marinik a scris:daniela si jeni sunt doua femei cu moravuri usore..asta rezulta din comportamentul lor!se prefac,joaca teatru!sunt niste persoane maletioase si perfide!daniela se crede lider acolo,dar a cazut in plasa penibilului=))..spune ca nu o intereseaza ce zice lumea despre ea..dar ea nu traieste cu lumea??sau traieste cu animalele?)..dar cum a spus si ea "nu trebuie sa arati ca suferi"!sunt multe vorbe urate de spus la adresa fetelor astea doua..sunt doua depravate.pfff
victor- Mesaje : 32
Data de înscriere : 08/07/2008
Marinik, cum itzi permitzi tu sa spui ca "daniela si jeni sunt doua femei cu moravuri usore" ??? Le cunoshti cumva??? Ai stat cu ele??? Tu dak te pui pe o banca, aceasta se rupe (cel mai inteligent cedeaza). Parerea ta, parerea mea....fara suparare
fattzoo- Mesaje : 3
Data de înscriere : 21/07/2008
buna tuturor,sunt noua pe aici!sincera sa fiu nici mie nu imi place de Daniela...are impresia k le stie pe toate si se mai crede si razboinica...si la felul cum arata horror la varsta ei...nu vreau sa jicnesc pe nimeni dar asta e adevarul iar de Jeni e marioneta Danielei,face cam tot ce ii zice Daniela,bn a mai prins si ea curaj acuma si mai baga si de la ea
Elyza4ever- Mesaje : 3
Data de înscriere : 28/07/2008
MAGIC TAXI :: REGULAMENT :: REGULAMENT :: DISCUTII GENERALE :: HAI LA BARFA! :: EU STIU,AFLATI SI VOI :: STIRI :: ILNCA VANDICI :: ANUNT! :: CONCURENTI :: SEARA ELIMINARILOR :: PROPUNERI :: PROPUNE UN TOPIC
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum