seara eliminarilor
+2
victor
damar
6 participan?i
MAGIC TAXI :: REGULAMENT :: REGULAMENT :: DISCUTII GENERALE :: HAI LA BARFA! :: EU STIU,AFLATI SI VOI :: STIRI :: ILNCA VANDICI :: ANUNT! :: CONCURENTI :: SEARA ELIMINARILOR
Pagina 1 din 1
seara eliminarilor
se pare ca iese Olimpia si mai intra cineva
damar- Mesaje : 9
Data de înscriere : 08/07/2008
Re: seara eliminarilor
cine a iesit, din casa stie cineva?
victor- Mesaje : 32
seara eliminarilor
iese Raluca la cererea ei,votata in unanimitate,mai putin de Daniela care voteaza DanG.Surpriza serii e ca DanG nu mai e protejat
daniela?va place?mie nu....
cine tine cu daniela?
andreeaclaudia- Mesaje : 4
Data de înscriere : 16/07/2008
daniela e o fiinta care ar trebui tinuta cat mai departe de televiziune nu stie decat sa se certe la fel ca si jenii care aseara sia primit ce a meritat chiar daca poate nu era adevarat ceea ce a afirmat dan.I
didi- Mesaje : 5
Data de înscriere : 20/07/2008
ai dreptate ,didi a scris:daniela e o fiinta care ar trebui tinuta cat mai departe de televiziune nu stie decat sa se certe la fel ca si jenii care aseara sia primit ce a meritat chiar daca poate nu era adevarat ceea ce a afirmat dan.I
BUNA ZIUA SI BINE V-AM GASIT
BLUE-SPAROW- Mesaje : 2
Data de înscriere : 24/07/2008
seara eliminarilor
a iesit Sabina.Daniela iar e pe primul loc
Olimpia S.
Ce parere aveti de ce a facut Olimpia S.??Dak ar face toti concurentii la fel acum vazand k "evadarea" ei din casa nu a avut nici o consecinta???
Sheva- Mesaje : 1
Data de înscriere : 05/08/2008
MAGIC TAXI :: REGULAMENT :: REGULAMENT :: DISCUTII GENERALE :: HAI LA BARFA! :: EU STIU,AFLATI SI VOI :: STIRI :: ILNCA VANDICI :: ANUNT! :: CONCURENTI :: SEARA ELIMINARILOR
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum